Acryl webshop

Wist je al dat je een groot aantal acryl producten voor acrylnagels eenvoudig online bestelt bij een webshop? Dat kan bij Noca Nails. Je vindt in onze webshop een gevarieerd assortiment van alles wat je nodig hebt om prachtige acrylnagels te zetten. Alles is direct leverbaar; een goede reden om jouw acryl benodigdheden via onze webshop te kopen. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, omdat wij zorgvuldig onze nagelproducten uitkiezen. Zo weet je zeker dat je bij ons alleen de beste producten koopt.

Allerlei producten voor prachtige acrylnagels bestellen in onze acryl webshop

Acrylnagels worden vaak gebruikt als alternatief voor gelnagels en zijn dan ook het meest populaire type kunstnagels. Deze nagels zijn duurzamer en steviger dan gelnagels, waardoor deze over het algemeen langer meegaan. Om acrylnagels te maken, meng je de acrylvloeistof met een acryl poeder naar keuze en deze breng je aan op jouw nagels. In ons grote assortiment vind je voor iedere gelegenheid en ieder seizoen prachtige kleuren. Denk bijvoorbeeld in de winter aan de donkere tinten en in de zomer aan leuke felle kleuren.

Eenvoudig je acryl producten kopen in de webshop

Voor het zetten van acrylnagels, kun je eenvoudig de benodigde producten bestellen in onze webshop. Binnen een paar stappen plaats je een order en wanneer je voor 16:00 uur bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag verzonden. Heb je vragen over de bestelprocedure of wil je meer informatie over onze producten? Aarzel niet en neem contact op via het telefoonnummer +31 (0) 6 19 06 38 08. Je kunt op werkdagen ook bij ons in Vlijmen langskomen tussen 9:00 uur en 16:30 uur.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Boven de € 50,- geen verzendkosten!

Adres

Noca Nails & Designs
Industriepark Vliedberg 16H
5251RG Vlijmen