Acrylnagels webshop

Acrylpoeder voor acrylnagels kunt u bestellen in de webshop van Noca Nails. Wij hebben een veelzijdig aanbod aan acrylnagels producten die direct leverbaar zijn; een goede reden om uw acryl benodigdheden via onze webshop te kopen. Onze acrylnagels producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, omdat wij zorgvuldig onze nagelproducten uitkiezen zodat u alleen de beste producten bij ons kunt kopen. De producten om de perfecte acrylnagels te zetten, kunt u direct in onze webshop bestellen; u heeft uw benodigdheden dan snel in huis. Met onze ruime ervaring kunnen wij u uiteraard adviseren wanneer u dat wenst. Daarvoor kunt u het beste contact met ons opnemen.

Poeder voor acrylnagels en andere producten kopen via onze acryl webshop

Acrylnagels worden vaak gebruikt als alternatief voor gelnagels en zijn dan ook het meest populaire type kunstnagels. Deze nagels zijn duurzamer en steviger dan gelnagels, waardoor deze over het algemeen langer meegaan. Om acrylnagels te maken, mengt u de acrylvloeistof met een acryl poeder naar keuze en deze brengt u aan op uw nagels. Wij hebben een groot aanbod voor het bestellen van acryl poeder. Voor iedere gelegenheid en seizoen hebben wij wel een acryl poeder. Kies voor de winter de donkerdere kleuren en voor de zomer de felle kleuren. U kunt ook kleuren combineren met glitterkleuren wanneer de kleuren bij elkaar passen. Onze webshop hebben wij verdeeld in drie categorieën:

Acryl poeder en andere producten voor acrylnagels eenvoudig kopen

Voor het zetten van acrylnagels, kunt u eenvoudig acryl poeder bestellen in onze webshop. Binnen een paar stappen plaatst u een order en wanneer u voor 15:00 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. Heeft u vragen over de bestelprocedure of wilt u meer informatie over onze producten? Aarzel niet en neem contact op via het telefoonnummer +31 (0) 6 19 06 38 08. U kunt op werkdagen ook bij ons in Vlijmen langskomen tussen 9:00 uur en 16:30 uur.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Boven de € 50,- geen verzendkosten!

Adres

Noca Nails & Designs
Industriepark Vliedberg 16H
5251RG Vlijmen