Elektrische nagelvijl kopen

Wil je voor jouw nagelstudio een elektrische nagelvijl kopen? Bestel deze online, via de webshop van Noca Nails. Hier tref je alles wat je nodig hebt voor jouw nagelstudio. Van gels tot acryl poeder en van nagelvijlen tot gereedschappen als een elektrische nagelvijl, je kunt het bij ons online kopen, tegen scherpe prijzen.

Elektrische nagelvijl kopen om snel en veilig nagels te vijlen

Met een elektrische nagelvijl kun je op een snelle en veilige manier de vingernagels en teennagels van jouw klanten vijlen. De elektrische nagelvijl die je bij Noca Nails kunt kopen is een compact apparaat dat heel handig in het gebruik is, zowel op zakelijk als particulier gebied. Naast elektrische nagelvijlen hebben we ook een scala aan gewone nagelvijlen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan boomerangvijlen, houtvijlen en 4-zijdige vijlblokken.

Geniet van een gratis verzending

Besluit je om bij Noca Nails een elektrische nagelvijl te kopen? Wanneer je voor meer dan €50 aan nagelproducten in onze webshop koopt, dan betaal je geen verzendkosten. Jouw verzending is dan dus gratis! Bovendien staat Noca Nails garant voor een snelle levering, zodat je snel met jouw nieuwe nagelspullen aan de slag kunt. Heb je vragen over onze producten of heb je ergens advies over nodig? Bel dan gerust even naar +31 (0) 6 19 06 38 08. Eigenaresse Carla staat je graag te woord en helpt je waar nodig.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Boven de € 50,- geen verzendkosten!

Adres

Noca Nails & Designs
Industriepark Vliedberg 16H
5251RG Vlijmen