Gellak uv lamp kopen

Vind je het heerlijk om gellak op jouw nagels of op de nagels van jouw klanten aan te brengen en wil je daarom een UV lamp kopen? Met een UV lamp is de gellak op de nagels in een ogenblik droog. Deze vind je bij Noca Nails, een webshop waar je alles wat vindt wat een nagelstyliste nodig heeft. Natuurlijk een groot aanbod aan nagellak, maar ook de materialen om prachtige nagels te creëren vind je hier.

Gellak op de nagels laten drogen door een UV lamp te kopen

Wanneer je besluit om een UV lamp te kopen, is de gellak op nagels snel droog. Voor de aanschaf hiervan hoef je niet meer naar de winkel toe, maar deze koop je eenvoudig online in onze webshop. Naar welke lamp gaat jouw voorkeur uit?

  • CCFL Lamp LED en UV: geschikt voor UV en led gel. In vergelijking met een normale lamp, droogt deze UV/led lamp gellak op nagels heel snel; deze lamp kopen is een goed idee.
  • CCFL UV Lamp: een lamp met een CCFL buis die een levensduur van 30.000 uur heeft. De lamp wordt bovendien niet warm, wat ideaal is.
  • UV Lamp 36 Watt Wit: deze beschikt over een uitneembare bovenplaat, waardoor deze gemakkelijk kan worden gereinigd.
  • UV Lamp Wit 36 Watt met Timer: een toestel dat is uitgerust met een 4-buissystemen. De lamp zorgt voor een gelijkmatige en besparende uitharding van de nagels. Deze lamp is ook in het zilver verkrijgbaar.

Je hebt de UV lamp snel in huis

Welke soort UV lamp wil jij kopen om gellak op de nagels te drogen? Maak je keuze en bestel deze vervolgens eenvoudig in onze webshop. In een paar klikken voltooi je de bestelling en wordt het product binnen een paar dagen bij jou thuis geleverd. Heb je nog vragen over ons assortiment? Twijfel dan niet om deze te stellen. Bel hiervoor naar +31 (0) 6 19 06 38 08.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Boven de € 50,- geen verzendkosten!

Adres

Noca Nails & Designs
Industriepark Vliedberg 16H
5251RG Vlijmen