Gelnagels set bestellen

Nagellak voor gelnagels, een complete set en een tal van andere producten kun je online bestellen bij Noca Nails. Wij hebben een breed assortiment in nagelproducten. De producten die wij verkopen voor gelnagels, worden tegen een scherpe prijs verkocht en zijn online direct leverbaar. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en zorgen er dan ook voor dat jouw bestelling zo snel mogelijk wordt verstuurd. Je kunt direct in onze webshop bestellen. Wanneer je meer advies wenst, kun je met ons contact opnemen.

Gelnagels producten of een complete set online bestellen

De producten voor gelnagels bestel je online in onze webshop. Gelnagels bieden dezelfde look als acrylnagels, maar zien er natuurlijker uit. Je koopt bij ons online diverse gelnagels producten. In ons assortiment vind je onder andere de volgende producten:

De gelnagels producten die wij verkopen in onze online shop zijn van hoogwaardige kwaliteit, omdat wij deze artikelen zorgvuldig kiezen voor nagelstylisten zoals jij. Je kunt online zelf een complete set aan producten voor het maken van gelnagels bestellen. Heel handig, want zo haal je in één keer alle producten die je nodig hebt in huis.

Bestel direct, wij leveren direct

Producten of een set voor gelnagels kun je direct bestellen in onze online shop. Plaats een order en indien je voor 16:00 uur bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag verzonden. Je hebt je bestelling dus snel in huis en kunt dus snel met jouw nieuwe aankopen aan de slag. Heb je vragen of wil je advies ontvangen? Neem dan contact op met onze eigenaresse, Carla, via het telefoonnummer +31 (0) 6 19 06 38 08.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Boven de € 50,- geen verzendkosten!

Adres

Noca Nails & Designs
Industriepark Vliedberg 16H
5251RG Vlijmen