Handgemaakte riemen

Ben je op zoek naar een scala aan handgemaakte riemen? En je hebt nog niet de webshop van Noca Nails bezocht? Dan wordt het de hoogste tijd! Hier vind je namelijk mooie accessoires tegen scherpe prijzen. Wij hebben in onze online winkel een groot assortiment aan handgemaakte riemen opgenomen. Er is vast een riem die je zal bevallen. Wij zien jouw bestelling graag tegemoet!

De handgemaakte riemen van Noca Nails: keuze uit een zeer ruim assortiment

Het assortiment aan handgemaakte riemen van Noca Nails is zeer uiteenlopend. Wij verkopen riemen in verschillende kleuren en met verschillende printjes. Met onze riemen maak je jouw outfit helemaal af. Een riem is net dat extra detail dat een outfit nodig kan hebben. Naast handgemaakte riemen verkoopt Noca Nails ook handgemaakte sieraden en tassen, die het bekijken ook zeker de moeite waard zijn. Leuk om cadeau te doen, maar ook zeker om jezelf mee in het zonnetje te zetten.

Jouw bestelde producten snel in huis

Heb je een riem of een tas van Noca Nails op het oog? Bestel deze dan vóór 16:00 uur in onze webshop. Je hebt je bestelde accessoires dan namelijk snel in huis. Bedraagt jouw bestelling meer dan €50? Dan betaal je geen verzendkosten. Een groot voordeel natuurlijk. Heb je momenteel ergens vragen over? Bel dan even naar +31 (0) 6 19 06 38 08.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Boven de € 50,- geen verzendkosten!

Adres

Noca Nails & Designs
Industriepark Vliedberg 16H
5251RG Vlijmen