Handgemaakte sjaals

Bij Noca Nails koop je handgemaakte sjaals die iedere sjaal uniek maakt. Wij hebben een bijzonder assortiment in sjaals in alle kleuren en met diverse prints. De handgemaakte sjaals verkopen wij tegen goede prijzen en zorgen voor een snelle levering.

Handgemaakte sjaals speciaal voor jou

Of je nu op de fiets zit of achter een bureau op je werk, onze handgemaakte sjaals kun je in elk seizoen dragen en op ieder moment van de dag. De sjaals kun je aan 2 zijden dragen en zo heb je 2 sjaals in 1! De meeste sjaals hebben een drukke zijde voor die bijvoorbeeld past bij jouw basic kleding en een rustige zijde voor de kleding die iets moeilijker is te combineren. De handgemaakte sjaals zijn mooi en correct afgewerkt met een band en veel details.

Bestel direct

Je kunt direct je sjaal bestellen in onze webshop. Binnen enkele stappen voltooi je jouw order en wanneer je voor 16:00 uur bestelt, wordt jouw sjaal dezelfde dag nog verstuurd. Indien je vragen hebt of advies nodig hebt, mag je gerust bellen naar het telefoonnummer met +31 (0) 6 19 06 38 08. Je bent ook van harte welkom op werkdagen tussen 9:00 uur en 16:30 uur bij ons langs te komen.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Boven de € 50,- geen verzendkosten!

Adres

Noca Nails & Designs
Industriepark Vliedberg 16H
5251RG Vlijmen