Led lamp gellak kopen

Zoekt u een webshop waar u een led of UV lamp om gellak op nagels mee te drogen kunt kopen? Misschien moet u dan eens in de webshop van Noca Nails kijken. Wij verkopen namelijk alles wat de nagelstyliste nodig heeft om haar werkzaamheden uit te voeren. En dat gaat verder dan een groot assortiment aan nagellakken natuurlijk. Neem snel eens een kijkje. Wij garanderen dat u bij ons alles vindt wat u nodig heeft.

UV of led lamp voor gellak op nagels drogen: online kopen mogelijk

Voor het kopen van nagelproducten voor uw nagelstudio hoeft u niet per se naar een winkel te gaan. U kunt deze namelijk gewoon online aanschaffen, bijvoorbeeld bij Noca Nails. Wilt u een UV of led lamp voor het drogen van gellak op nagels kopen? Dan heeft u bij Noca Nails keuze uit de volgende soorten:

  • CCFL Lamp LED en UV: geschikt voor UV en led gel. In vergelijking met een normale lamp, droogt deze UV/led lamp gellak op nagels binnen het holst van de tijd; deze lamp kopen is een goed idee.
  • CCFL UV Lamp: een lamp met een CCFL buis die een levensduur van 30.000 uur heeft. De lamp wordt bovendien niet warm, wat ideaal is.
  • UV Lamp 36 Watt Wit: deze beschikt over een uitneembare bovenplaat, waardoor deze gemakkelijk kan worden gereinigd.
  • UV Lamp Wit 36 Watt met Timer: een toestel dat is uitgerust met een 4-buissystemen. De lamp zorgt voor een gelijkmatige en besparende uitharding van de nagels. Deze lamp is ook in het zilver verkrijgbaar.

Bestellen gaat heel gemakkelijk

Heeft u een geschikte nagel UV of led lamp gezien die u graag wilt kopen? Bestel deze dan direct, eventueel samen met alle andere benodigdheden voor uw nagelstudio. Bedraagt het bedrag dat u moet afrekenen meer dan 50 euro? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Wanneer u vóór 15.00 uur bestelt, dan kunt u uw bestelde producten de volgende dag al verwachten. Heeft u momenteel ergens vragen of opmerkingen over? Bel dan even naar +31 (0) 6 19 06 38 08.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Boven de € 50,- geen verzendkosten!

Adres

Noca Nails & Designs
Industriepark Vliedberg 16H
5251RG Vlijmen