Nagelstylisten groothandel

Voor goedkope en kwalitatief goede nagelproducten komt u naar de nagelgroothandel Noca Nails. Als groothandel hebben wij een veelzijdig assortiment dat direct leverbaar is voor nagelstylisten. De producten die wij verkopen, worden tegen een scherpe prijs verkocht, staan wij garant voor een snelle levering en willen we uitstekende service bieden. U kunt direct in onze webshop terecht, maar wij voorzien u ook graag van advies.

Goedkope nagelproducten: de keuze is reuze

Voor producten van uw nieuwe nagelstudio kunt u bij ons terecht, maar uiteraard ook als u een bestaande nagelstudio heeft en op zoek bent naar nieuwe en goedkope producten. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten nagellak van verschillende merken. Wanneer u graag verzorgde nagels wilt hebben, maar geen gelnagels wilt, dan is gellak in vele kleuren een goed alternatief. Met onze nailart producten kunt u binnen de kortste keren de mooiste kunstwerken op nagels creëren. In onze webshop zijn verschillende soorten gel en acryl poeder verkrijgbaar. Bij onze goedkope nagelgroothandel is alles mogelijk!

Gereedschap en materialen bij een goedkope nagelgroothandel

Naast nagellak, gel en acrylpoeder zijn andere producten ook essentieel voor nagelstylisten. Voor opleidingen is een oefenhand onmisbaar en bij nailart studio’s mogen penseelhouders natuurlijk ook niet ontbreken. Hieronder worden een aantal voorbeelden van goedkope nagelproducten genoemd die onze groothandel heeft voor nagelstylisten:

  • Nageldesign handkoffer: Voor mobiele nageldesigners is een handkoffer onmisbaar. De koffer beschikt over veel ruimte.
  • Nagelfrees: Met dit apparaat kunt u vinger- en teennagels in een mum van tijd vijlen.
  • Nagellakwiel: Met het nagellakwiel kunt u nagellak showen of kunt u oefenen met nailart.

Uiteraard beschikt onze webshop uit een veel groter assortiment dan hierboven is benoemd.

Bestel direct uw goedkope nagelproducten

In onze webshop kunt u direct uw goedkope nagelproducten bestellen. Plaatst u uw order voor 16:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Heeft u vragen? Neem dan contact op via +31 (0) 6 58927952 en onze eigenaresse, Carla, staat u graag te woord. Op werkdagen bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze goedkope nagelgroothandel voor nagelstylisten.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Boven de € 50,- geen verzendkosten!

Adres

Noca Nails & Designs
Industriepark Vliedberg 16H
5251RG Vlijmen