Over Noca Nails & Designs

U bent altijd welkom bij Noca

Wat mijn motivatie was om een webshop te beginnen in nagelproducten gaat eigenlijk al jaren terug. Helaas niet gezegend met altijd mooie, lange en vooral sterke nagels, kwam ik terecht bij de acrylnagels, de oplossing voor mij, altijd mooie, verzorgde nagels, die aangepast konden worden aan iedere hype. Als eigenaresse van Romca-Packing, een verpakkingsbedrijf, was ik ervan overtuigd dat we niet aan de trend voorbij moeten gaan van een webwinkel. En al snel hoorden we van verschillende kanten dat het voor de vele nagelstylistes in Nederland moeilijk is om aan goede producten te komen en vooral snel. Daar wilde ik op inspringen en ons motto zal daarom vooral zijn om een echt klantvriendelijk bedrijf te zijn. We proberen de prijzen zo laag mogelijk te houden en vooral een goede service te bieden. Zo ontstond Noca Nails (No van Noa, mijn dochter en Ca van Carla). Mocht u op- of aanmerkingen hebben op de site, of zou u graag een product in het assortiment zien wat er niet in staat, laat het ons alstublieft weten.

Naast onze diversiteit aan nagelproducten, hebben we ook de door mij zelf gemaakte sieraden, unieke handgemaakte sjaals en home decoratie. Deze kunt u ook vinden in onze webshop. Buiten wat er op de webshop staat hebben we nog heel veel meer, dat staat niet in de webshop, maar is te bestellen via mail. Alle producten worden wel op Instagram en Facebook gezet, dus like onze pagina Noca designs op Insta en Facebook.

Kijk ook eens op onze site bij onze dierenhuiden producten en prachtige Bohemian kussens.

En of dat allemaal nog niet genoeg is, hebben we ook een mooie verzorgingslijn van LR Cosmetics.

Ik hoop dat u zich als klant thuis voelt in onze shop!

Liefs,

Carla

U bent altijd welkom om bij ons te komen kijken. We zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:30 uur op Industriepark Vliedberg 16H, 5251 RG Vlijmen. Op afspraak is op zaterdag ook mogelijk.