Schapenvacht winkel

Schapenvacht van een prachtige kwaliteit koop je in de winkel van Noca Nails in Vlijmen nabij Den Bosch. Deze vacht is voor iedere woning en ieder interieur een echte aanwinst. Zo geeft een schapenvacht op de bank jouw woonkamer een prachtig aanzicht en creëert het een huiselijke en natuurlijke sfeer. Je kunt met deze heerlijke vacht alle kanten op! Ga voor jouw schapenvacht naar onze winkel nabij Den Bosch.

Geniet ook in de wintermaanden van een schapenvacht uit de winkel van een specialist

Ook in de wintermaanden is het erg fijn als je een schapenvacht in huis hebt. Op deze korte koude dagen is het heerlijk om lekker op de stoel of bank weg te kruipen onder een warm kleed van schapenvacht. Heb je in de koude maanden ook vaak koude voeten? Ook dat is verleden tijd met een schapenvacht uit onze winkel nabij Den Bosch. Wanneer je deze vacht als tapijt gebruikt, heb je gegarandeerd warme voeten en het tapijt voelt ook nog eens lekker zacht aan!

Meerdere dierenvachten

In onze winkel nabij Den Bosch bieden wij je niet alleen schapenvachten, maar je komt ook bij ons langs voor andere dierenhuiden. Denk bijvoorbeeld aan prachtige dierenhuiden van een IJslands schaap, een springbok, een zebra en natuurlijke en geverfde konijnenvachtjes. Haal een natuurlijke sfeer in huis met een van onze dierenvachten.

Ga mee met de laatste trends

Tegenwoordig zijn dierenhuiden erg populair en je ziet ze dan ook in veel woningen liggen. Wil je ook meegaan met de trend? Dan bezoek je onze winkel in Vlijmen. Wij gaan mee met de trends van het seizoen, zodat je altijd de nieuwste rage in huis hebt.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Boven de € 50,- geen verzendkosten!

Adres

Noca Nails & Designs
Industriepark Vliedberg 16H
5251RG Vlijmen