Trolley nagelstyliste

Wanneer je regelmatig jouw nagelproducten moet vervoeren, dan is een trolley die speciaal is ontworpen voor een nagelstyliste ideaal! Je vindt deze in de webshop van Noca Nails. Wij verkopen alles wat een nagelstyliste nodig heeft voor het uitvoeren van haar werkzaamheden: van nagellak tot nagelvijlen en van een UV lamp tot een trolley. In onze uitgebreide online winkel vind je het allemaal.

Diverse benodigdheden voor nagelstudio, waaronder trolley speciaal voor de nagelstyliste, online verkrijgbaar

Bij Noca Nails kun je online allerlei benodigdheden voor jouw nagelstudio kopen. Wij verkopen onder meer verschillende soorten nagellakken, nagelvijlen, primers, penselen en gereedschap en materialen. Ook verkopen wij een trolley die speciaal is ontworpen voor de nagelstyliste. Deze is zeer geschikt voor het vervoeren van jouw nagelproducten. Het is als het ware een mobiele nagelstudio. Dankzij de royale indeling kun je al jouw producten een eigen plekje geven. De trolley bevat stabiele wieltjes en een stevige handgreep waardoor de trolley handig te verplaatsen is.

Ook diverse koffers voor de nagelstyliste

Misschien heb je als nagelstyliste geen trolley nodig, maar is een koffer voldoende. Ook voor koffers kun je bij Noca Nails terecht. Wij verkopen verschillende soorten koffers in verschillende uitvoeringen. Er is er vast één die je stijlvol en praktisch vindt. Heb je vragen? Bel dan even naar +31 (0) 6 19 06 38 08.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Boven de € 50,- geen verzendkosten!

Adres

Noca Nails & Designs
Industriepark Vliedberg 16H
5251RG Vlijmen