Zelfgemaakte sieraden webshop

Als je een unieke tas zoekt, doe je er goed aan om de zelfgemaakte tassen van Noca Nails te bekijken. In onze webshop vind je alle producten die je nodig hebt om prachtige nagels te creëren, maar dat is niet het enige. In ons gevarieerde assortiment bieden wij je ook zelfgemaakte tassen, portemonnees en sieraden. Wanneer je voor een van onze accessoires kiest, schitter je met een uniek product.

Straal met een van onze zelfgemaakte tassen

Wat voor tas wil je kopen? Een handtas, een clutch of een handige tas voor jouw telefoon? Voor ieder model bieden wij zelfgemaakte tassen van eigen merk en van Labellef, die stuk voor stuk met de grootste zorg gemaakt zijn. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit en geniet je een lange tijd van je tas. Wil je jouw outfit helemaal afmaken? Bekijk dan ook eens ons aanbod aan handgemaakte sjaal, dassen, riemen en sieraden. Met onze accessoires straal je helemaal.

Bestel je accessoires eenvoudig online

Wil je een van onze zelfgemaakte tassen of andere accessoires bestellen? Dit doe je eenvoudig vanuit huis online. In een paar muisklikken voltooi je jouw bestelling, waarna je het product snel in huis kunt verwachten. Heb je eerst nog vragen of wil je meer weten over onze producten? Stel gerust jouw vragen telefonisch door te bellen naar +31 (0) 6 19 06 38 08.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Boven de € 50,- geen verzendkosten!

Adres

Noca Nails & Designs
Industriepark Vliedberg 16H
5251RG Vlijmen